Uitnodiging feest

 

Voor het feest wat mijn ouders hebben gegeven heb ik een aantal items ontworpen.

 

Ze wilden er een groots feest van maken met het thema 'Hef het glas' (van Nick en Simon). Ze hadden het liedje gehoord en vonden het zo goed passen bij hun visie, dat ze dit als thema hebben gekozen. Daar ben ik mee aan de slag gegaan!

 

Mijn ouders wilden graag zowel digitale als tastbare uitnodigingen hebben.

De digitale uitnodiging heb ik responsive gemaakt, zodat iedereen de uitnodiging goed kon zien op verschillende apparaten.

 

Daarnaast heb ik de bedank kaartjes ontworpen.

De foto's die ik gemaakt heb tijdens het feest moesten natuurlijk ook een plekje krijgen zodat alle genodigden deze konden zien, dus die heb ik ook ontworpen.

 

Screenshot van de digitale uitnodiging, mobiel versie.

Screenshot van de digitale uitnodiging, Ipad versie.

Screenshot van de digitale uitnodiging, laptop en computer versie.

Screenshot van de fotogalerij met alle foto's van het feest.

De animatie die te zien was op de digitale uitnodiging.

De tastbare uitnodiging. De ontvanger kon aan het label trekken waarna er een andere afbeelding ontstond en zo het verhaal van mijn ouders (25 jaar getrouwd) werd verteld. Op de achterkant van de kaart stond links de tekst en rechts alle belangrijke informatie zoals datum, tijd, enz.

De tastbare uitnodiging met de M&M's en het bedankje. Het glas halfvol (in plaats van halfleeg) met M&M's die verwijzen naar de bubbels van de uitnodiging.

De gepersonaliseerde M&M's.

contact

 

mail: ontwerp@marjoleinbartels.nl                   telefoon: 06 27 58 56 74                 adres: nobelstraat 8, 6902 PH, Zevenaar                 KvK: 62465465

 

Lees hier onze privacy verklaring.